Tisza A Forrástól Csetfalváig | Rólunk

RólunkTakács Ágnes

Projekt vezető, DTE irodavezető

Rendszerszervező, városgazdasági mérnök, 16 éve foglalkozok digitális esélyteremtési és vidékfejlesztési programok vezetésével, többek között Rahó és Szeged közötti testvérvárosi kapcsolatok ápolásával és immár ez a harmadik ilyen célú határ menti projektünk. A Tisza forrásánál első alkalommal 1999-ben jártam. 18 éves korom óta rendszeresen túrákat vezetek, 46 éve aktív tájékozódási futó vagyok.


Honlap: www.telehaz-del-alfold.hu
E-mail: a.takacs@vnet.hu


Repáruk Éva

Partnerszervezet projekt vezetője
A „Közös ház” Rahói Járási Non-profit Civil Szervezet titkára

Éveken át a Rahói Járás Külügyi referenseként tevékenykedtem, miközben aktív ápolójaként szerveztem Rahó és Szeged testvérkapcsolatának projektjeit. Civil szervezetük küldetése: a határon átnyúló kulturális programok szervezése, a kisebbségek kulturális hagyományainak ápolása elősegítése; Humán erőforrás képzés, továbbképzés, változatos formákban; Fenntartható fejlődés elvének gyakorlati alkalmazása; a lakosság öko-kulturális szintjének emelése, népszerűsítése és oktatása;


Honlap: https://sites.google.com/site/kozoshaz1
E-mail: eva_rep@mail.ru

Dimény Orsolya

Projekt koordinátor , DTE

Tanulmányaimat Kolozsváron, a Babes-Bolyai Egyetemen végeztem, ahol ökológus kutatói és biológia tanári végzettséget szereztem, miközben szakosztályvezetőként is aktívan közreműködtem a helyi diákszövetség munkájában. Jelenleg a DTE képzési referense vagyok, munkám során pályázatokat írok, részt veszek a projektmenedzsmentben, a disszeminációs és nyilvánosságot biztosító feladatokban, képzés- és rendezvényszervezésben, beszámolók elkészítésében.


Honlap: www.telehaz-del-alfold.hu
E-mail: dte@vnet.hu


Bíró András

Narrátor, lektor

Történelem, magyar szakos tanár, a kárpátaljai bakancsos turizmus vezető szervező egyénisége, idegenvezető, a Nagyberegi Csipkebogyó és Szőttes fesztivál szervezője vagyok.


Honlap: https://www.facebook.com/biro.andras.796?fref=ts
E-mail: karpatutazo@gmail.com

Kukkonka Judit

2001 óta a Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár Helyismereti gyűjteményének munkatársa.


kukkonka.judit@gmail.com


Ruszné Rácz Ildikó

Grafikus, múzeumpedagógus, vizuális- és környezetkultúra tanár

A Móra Ferenc Múzeum képzőművészeti múzeumpedagógusa. Számítógépes és reklám grafikus. A Belvárosi Rajzkör Haladó csoportjának tagja, Ifjú csoportjának vezetője.


rusz.racz@mail.com

Betyár Gábor

SZTE programfejlesztője és egyéni vállalkozó

A munkám a hobbim, egészen pontosan nem is dolgozok, csak csinálom, amit szeretek. Fejlesztek, elsősorban webes tartalmakat, egyedi szoftvereket a megrendelő igényei alapján. Hobbiként Legozok, konditerembe járok vagy ha tehetem új tájakat fedezek fel éppen! :)


Weboldal: webbetyar.hu